Du grejade grundskolan

Jo, så är det! Han grejade grundskolan. Vår kille. Vilken kämpe! Å precis som på sport- och påsklovet tog han några extra dagar på sommarlovet till att plugga in i ämnen han missat. Jodu! Här har vi någon som nu vill något! Med sikte på nya skolan spurtade han rejält det här sista halvåret. Å det belönade sig i papperspoängen! Han fick godkända betyg att söka in till gymnasiet med och meritvärdet på betygen höjdes rejält. Så att på begäran firade vi det med en kladdkaka av nutella, mums! Å så såpbubblor som festade till det såklart! Älskar såpbubblor!

 
Å så ville han dela skolavslutningen med sina kusiner. Dom som betyder det där lite extra. Med kort varsel gjorde vi upp en plan, åkte och handlade och sen dukade vi fram buffen och lät gästerna komma! 

 
Så härligt! Glädjen blir så pass mycket mer när en får dela ögonblick med andra. Å vi saknar att få träffa familjen nu under covid. Vilket underlättas av att det nu är lättare vara utomhus igen, så vi passar på när tillfälle ges! Å kolla in den tjusiga pionen han fick, samt insektshotellet. 
 
 
Men att så här i pandemitider när ena familjen fick förkylning blev det till att stanna hemma och ta covid-test. Så fort vi visste att det var negativt och symptomen avtagit bokade vi in ett eget/nytt tillfälle för firande. Asså det går ju inte fira det här för mycket. Finns en kvar i livet och klarar av det som en hatar mest av allt i världen, då kan en fira det många gånger! Å kolla in den fiffigt gjorda choklad/godistavlan han fick, läcker va?!

 
För jaa, så är det! Vi firade två saker i en smäll. Att han faktiskt finns kvar i livet och att han kämpat sig igenom grundskolan så pass bra ändå! Inget av det har varit självklart. Vet inte, men den känslan i mammahjärtat. Det svämma över lite av känslor när en tänker på resan vi gjort. Hua. Men att, nu säger vi grattis och heja dig killen, du grejade det! Nu kan vi göra ett avslut på det här kapitlet i ditt liv! 

Livet ticar på

Att vara anhörig och medmänniska, mitt i livets berg och dalbana.

RSS 2.0