Flyr verkligheten

Jo men att lite så är det! Att fly från sin egen verklighet och leva sig in i andras liv, när en kollar på en serie eller film. Asså, det är så mysigt att tjejen och jag har börjat kolla på en serie tillsammans. Så fort vi kan slår vi på tv:n för att försvinna in i 'Gilmore girls'. Det har blivit lite av en grej att någon av oss plötsligt ställer sig vid den andra och frågar "ska vi, ska vi, ska vi?" Som ett tecken på att nu vill jag, är du redo?  

Så härligt att få sätta sitt eget på paus och försvinna bort tillsammans och engagera/leva oss in i andras livssituationer. Det har på ett sätt även blivit en ingång till att ta upp om olika dilemman och sätt att förhålla/bete sig på. Karaktärerna är ju så härliga! Å så snart ett avsnitt är slut så längtar en till ett nytt för att få se hur saker och ting utvecklar sig. Ibland, som på helgen, slår vi till med fler än ett avsnitt och kan även gotta ordentligt till det. Som tillfället på bilden nedan, där vart det ett stort godisfat som åkte fram! 

 
Men att, just den här helgen är tjejen fullt upptagen på eget håll. (Otur för mig som vill kolla avsnitt, haha.) Hon har bjudit hem en kompis för att verkligen gå all-in på ett Harry Potter - maraton. Jupp! När en väl bjuder hem någon är det bara till att köra på! Varför inte? De har verkligen en helg att minnas nu! Så här såg grund-tanken ut att förhålla sig utifrån: 
 
 
De har lagt upp ungefärliga tider, från det att dom kom hem på fredagen efter skolan tills kompisen ska hem igen idag söndag. Där står både vad dom tänkt äta och när dom senast bör börja kolla på en film, för att verkligen hinna se klart alla. Å självklart har dom biorummet till sitt förfogande! Tjejen bäddade iordning till dom båda där, vi satte upp serpentiner i dörröppningen - som en magisk portal, fixade harry potter servetter/muggar och ballonger för lite mer feeling. Sen var det bara till att dra igång projektorn på storduken och trycka på play. Eller, just ja! Dom fick en kortlek med frågor kring harry potter (förståss) och så analogt snapchat oxå, haha! 
 
 
Så underbart! "As we speak" är dom inne på slutspurten av sista filmen. Phu! (Blev ju bonus på en extra timme då vi växla över till vintertid inatt, perfekt tajming!) Asså så kul att få göra en sån här grej ändå kan jag tycka! Som sagt, blir en guldkornshelg att bära med sig i livet. 

Livet ticar på

Att vara anhörig och medmänniska, mitt i livets berg och dalbana.

RSS 2.0