Njuter av tillvaron!

Sista maj och mors dag!
 
Jösses va tiden flyger iväg... Skulle behöva utöka dygnet med ett antal timmar. Påminner mig själv om att ta en sak i taget. Men mest av allt, hinna njuta av tillvaron oxå! Å de va precis va jag gjort både i fredags kväll då tjejen vår hade kalas, och igår kväll då jag bjöd över lite nya vänner.
 
Till en början måste jag ju kommentera kalaset. I år la vi 'extra' kärlek i att fixa till det. Kompisar från båda skolorna kom på discokalas. Tjejen hade beställt hem ballonger efter sin smak och tycke, muggar som hon skrev namn på, massor av snacks och förberett en disco-spotify-lista. Inget sitta ner å fika tårta, utan fullt ös direkt från start. Hur galet roligt som helst!  Mamma fick vara med i tokigheterna. Dansade och skrattade med barnen så jag fick kramp i musklerna. Hela havet stormar, dans-stopp, groupie-bilder... Ja ni hänger väl med hur galet kul de blev!
 
Killen var med en kort stund, men drog sig undan med skärm och katten att gosa med. Alla fann sin plats och sitt sätt att hantera situationen! Superbra gjort av oss tycker jag! Alla nöjda och glada!
 
Å sen igår kväll... Helt spontant och med kort varsel...superkort varsel för vissa... Då bjöd jag hem några nya vänner. Snacks och snack stod på menyn, toppat med skratt! Helt fantastiskt hur man kan vara tröttare än tröttast, samtidigt som man får ny energi av att vara social?! Dessa underbara vänner som bjuder på sina liv och erfarenheter. Goda råd och djupa ämnen i ena stunden och i nästa så sprutar tårarna av hysterisk glädje!
 
Så...sista maj och mors dag idag! Blir lite jobb vid datorn, vardagsbestyr samt andas och njuta av tillvaron! En härlig söndag till er alla där ute som kämpar på i er tillvaro!
 
[email protected]
 
 

Livet ticar på

Att vara anhörig och medmänniska, mitt i livets berg och dalbana.

RSS 2.0