Drömmer mig bort

Nehej, hörni...hallå!
Har en period nu när energin och orken inte är på topp. Märker att jag ofta går och tänker på olika inlägg jag vill göra här på bloggen. Men kommer liksom inte till skott med att få till dom, eller ens börja. Kroppen är rätt trött och den lilla energi jag har går åt till att verkligen försöka njuta av dagarna. (Ja förutom att bara få till de här med jobb och vardag då rå - dit den mesta energin går.) Vill få till de där guldkornstillfällena med familjen. De där vi får glada skratt och goda minnen ihop. Har lyckats hyfsat! Måste erkänna att våren med ljuset och att naturen är på väg att blomma upp hjälper till med den biten. Jag får extra kraft att orka kämpa lite till av att det är vår i luften och sommaren finns där framme någonstans. Härligt!
 
Jag är verkligen inte någon vintermänniska. Har konstaterat många gånger hur jag borde bo i ett varmare land. Här fryser jag och ogillar mörkret skarpt! Inte till för mig. Killen är lite lika där. Han klarar sommarhalvåret en aningens bättre än vinterhalvåret. Tänk om man kunde hitta bra jobb i ett varmt land, med härlig natur inpå huset man bor i och så där härligt nära havet att man hör vågorna genom öppna fönstret... Åh! Dröm! Kan riktigt se det framför mig! Solen som lyser mellan bladen på träden, vågorna som rör sig rytmiskt mot sandstranden, barnens tjoande när de far fram i sitt undersökande och hur jag liksom bara sitter där lugn i kropp och själ och njuter av livet med min man bredvid mig. Vilken tillvaro! Inga bekymmer där inte! Haha!
 
Glad åt några extra dagar ledigt nu under påsken. Vi har hunnit vila oss den där lilla stunden extra som så väl behövs, men oftast inte hinns med på en vanlig helg. Några timmar återstår och det är nog lika så bäst att gå och ta vara på dom också! Än behöver vi inte tänka på skola och arbete! Lite, lite till av ledighet i tanken tack!
 
 
 
 

Livet ticar på

Att vara anhörig och medmänniska, mitt i livets berg och dalbana.

RSS 2.0