En ny kärlek

Japp, det är precis vad jag har det. Det är helt magiskt! Min nya kärlek... till mitt täcke. Haha, jaa! Mitt nya fibertäcke. Det är så otroligt skönt. Vet ni att jag trodde det skulle bli bra, men att det blev bättre. Nu är det slut med att linda in mig och tighta till varenda liten luftglipa. Det här fibertäcket (ett typ av tyngdtäcke) är som klippt och skuret för mig. 

 
Gillar att den kom med en beskrivning till i hur en viker täcket vid förvaring, haha. Som om den skulle ligga på hyllan och skräpa? Nix! Med sina 6 kg får jag en naturlig tyngd/beröring mot kroppen som passar mig perfekt. Det känns inte tungt och klumpigt, som jag kan uppleva att ett kedjetäcke gör. Utan det är fortfarande smidigt och följer kroppen. Det är relativt tunnt och är till synes precis som ett vanligt täcke, fast med skillnaden att den väger lite mer då. Känslan när jag tar på täcket är som att få en behaglig kram, en lång skön kram. Vem vill inte ha det? 

Alltså det är så skönt! Kan längta efter att få krypa ner i sängen. Det känns så tryggt och rogivande att ha täcket mot sig! Den ger ett visst lugn och faktiskt blir även kroppsuppfattningen positivt påverkad. Hahaha, som en nyförälskelse med enbart bra saker att säga så här inledningsvis. Det här täcket ska hjälpa till och få mig sova bättre. Bidra till den där viktiga återhämtningen. Håller tummar för att det blir ett stadigt förhållande en lång tid framöver! Förändringar i tillvaron har tagit ett steg framåt för att få bättre förutsättningar... check på den detaljen!

Livet ticar på

Att vara anhörig och medmänniska, mitt i livets berg och dalbana.

RSS 2.0