Nytt uttryck funnet

Hahaha...det här är ju störtskönt! Ett stavfel resulterade i ett nytt uttryck som jag bara inte kan släppa taget om!
 
Fick besök häromdagen och kände mig inte alls på topp. Hade en dipp sådär precis mitt på dagen och tyckte jag gäspade mest hela tiden. Omsvept i en filt och småhostandes då de kitlar i halsen på mig. Att känna sig sjuk och få besök kan bara resultera i ett sätt...man orkar inget annat än att vara sig själv! Härligt på sitt sätt. Till saken hör att det var ju första gången som jag träffade en av dessa personerna som kom. Blev en långfika och lite småprat om olika saker.
 
Senare på kvällen skrev jag en hälsning över hur glad jag blev för blommorna vi fick och tillsammans konstaterar vi hur pirrigt det kan vara att träffas och inte veta hur man uppfattas av andra så där första gången. Vi kom fram till att det va så härligt att vi verkligen 'på riktigt' kände att vi kunde vara våra egna unika jag, med vad man just då orkade och förmådde. Att i ren ärlighet stå för den man är just där och då.
 
Och nu kommer den...kommentaren från den tredje personen... 'Jättemysigt att ses och bra va för en stund tillsammans!' ...håll med! Den är ju underbar!!! Att BRA-VA, istället för bara va. För det var ju en bra stund tillsammans när vi bara var. Älskar när man känner tillsammans med någon annan att man faktiskt kan bara vara...sig själv genuint rakt igenom och även i tystnad utan att det blir jobbigt på något sätt. Det skapar någon slags bra känsla.
 
Så nu har vi ett nytt uttryck, att kunna bra-va tillsammans med någon annan. Vad sägs om det?
 
 [email protected]
 

Livet ticar på

Att vara anhörig och medmänniska, mitt i livets berg och dalbana.

RSS 2.0